Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Jan Maryjan natalia MojaNorwegia (3065 niezalogowanych)
4 Posty

(norbi00953)
Wiking
Jeden dobry komentarz dodał darioares dobrze to ujoles kolego...a czym oni sa tu lepsi od nas w sumie niczym..... i tym co napisałeś w ostatnim zdaniu to się zgodze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(aleksbelieber96)
Wiking
Simmon - ryba czy foczka, jakie to ma znaczenie ważne że Pan był spoko i jest ^^^ ale twa spostrzegawczość mnie zaintrygowała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
aleksbelieber96 napisał:
Simmon - ryba czy foczka, jakie to ma znaczenie ważne że Pan był spoko i jest ^^^ ale twa spostrzegawczość mnie zaintrygowała

....ba spostrzegawczość to pierwszy zmysł facetów.
Apropos.
Ciekawego masz nicka na skypie,..... aż nie śmiem tego wymówić - "naga wiedźma" łał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(aleksbelieber96)
Wiking
Oj tak, tak sobie wmawiajcie

Hahaha, wiem każdy się z tego śmieje, ale po prostu każdy inny był zajęty, a moja bezgraniczna wyobraźnia pokazała na co ją stać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
norbi00953 napisał:
Jeden dobry komentarz dodał darioares dobrze to ujoles kolego...a czym oni sa tu lepsi od nas w sumie niczym..... i tym co napisałeś w ostatnim zdaniu to się zgodze...
lepsi nie sa ale maja swoje ego...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Martin Petterson
(dj_Soft)
Wiking
Kazdy ma prawo z zarobionymi pieniedzmi robic co chce jeden sie uczy i sciaga sobie zone do Norwegi inny rozstaje sie ze swoja na 10 lat i sam sobie strzlea w kolano kosztem domku na wsi ( nikogo nie osadzam i nie o tym chcialem) CZEMU POKAZUJECIE TAKI WIZERUNEK POLAKOW ??? ZEBY WZBUDZIC LITOSC U NORWEGOW CZY NAS OSMIESZYC ? OBANZYC NAS ZE SKLONNOSCI ZAPIJANIA MLEKIEM WHISKY ? CZY POKAZAC POLSKA WIES ?!!! MOZNA BYLO TO WSZYSTKO POGODZIC A NIE TYLKO POKAZAC JEDNA GRUPE LUDZI KTORA SIE DOBRZE WYSLOWIC NIE POTRAFI ... NIE POPEIRAM TAKIEGO WIZERUNKU POLSKI (ale to tylko moje zdanie , mozecie mnie za to zlinczowac)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Martin Petterson
(dj_Soft)
Wiking
I PRZESTANCIE SIE JARAC PANEM JANEM ALBO SCIAGNIJCIE GO DO PL I ZA PREZYDENTA NIECH ROBI ! ŻAL !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Nygus pl
(nygus)
Wiking
poswiecaja czas i pieniadze na to bo nic innego nie moga wymyslec bo sa za tepi ;] a tu maja pod reka serial heh... nie stac ich na nic wiecej taka prawda jeszcze sie duzo musza uczyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
nygus napisał:
poswiecaja czas i pieniadze na to bo nic innego nie moga wymyslec bo sa za tepi ;] a tu maja pod reka serial heh... nie stac ich na nic wiecej taka prawda jeszcze sie duzo musza uczyc

to by pasowało do sensu ww serialu ale szukam dalej te zdjęcia ,gdzie kamera w Polsce ciągle na cegłach i bruku

autorka upokorzyła paskudnie bohaterów,szczególnie młodego-oby młody wyciągnął wnioski na przyszłość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(LukaszJakubowvonKedziersk)
Wiking
Wy kłócie się dalej, a My Robimy Swoje!

Zdobyła Kongepokal. Jest Dwukrotną Mistrzynią Norwegii!

www.nportal.no/news/2060/zdobyla-kongepo...wa-z-ania-stanieczek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok